Köse 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : (0456) 411 53 23
WEB https://kose15temmuzsehitleriho.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. AYDIN DOĞAN CAD. BLOK NO 29 İÇ KAPI NO 1 KÖSE / GÜMÜŞHANE
VİZYON : Manevi değerlerimiz çerçevesinde kurumsal kültürü yerleşmiş, bölgesinde ilk tercih edilen bir eğitim kurumu olarak; her yıl en seçkin üst öğrenim kurumlarına artan sayıda öğrenci yerleştiren,bilimsel,sosyal,kültürel,sanatsal ve sportif alanlardaki başarılarıyla örnek alınan, topluma faydalı fertler yetiştiren, uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla bölgesine ışık tutan, oluşturduğu sıcak ve kucaklayıcı sevgi iklimi ile problemlere çözüm üretebilen bir kurum olmayı başarmaktır.
MİSYON : Milli ve manevi değerleri özümsemiş, bilgili,kültürlü,özgüveni yerinde, ahlaki incelik ve davranış olgunluğuna sahip, yüksek karekterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR : * 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Kalite Takip Sistemi Gümüşhane İl İkinciliği * 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Genç Sada Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması İl Üçüncülüğü * 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Atletizm İl Finali; - 2000 m erkekler kategorisi il 1. - 2000 m erkekler kategorisi il 2.

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim öğretim hizmeti verilmektedir.
Saatler : Sabah: 08.30-11.55 öğlen: 13.15-15-45
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : Okulumuzda İngilizce ve Arapça dil dersleri verilmektedir.
Isınma : Okulumuz kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır.
Servis :
Ulaşım : İlçemiz il merkezine 45 km mesafede olup 45-50 dakikada ulaşım sağlanmaktadır. il merkezine gün içerisinde farklı saatlerde olmak üzere 3 toplu ulaşım aracı gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz ilçe merkezindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri : 74
Sportif Etkinlikler : * Masa Tenisi Turnuvası * Atletizm Etkinlikleri * Futbol * Voleybol * Satranç Turnuvası
Bilimsel Etkinlikler : * İşte Benim Eserim Fen Bilimleri Projeleri * 4006 Tübitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları :